Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Festina Lente

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Kuipersstraat 2, B-2000, Antwerpen
30 - 225 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Festina Lente

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen op De Schelde
Letterlijk in het huwelijksbootje stappen met een ceremonie in Lillo. “Er wordt nog altijd veel getrouwd, maar minder voor de kerk. Het officiële kerkmoment willen trouwers graag vervangen door een ander ceremonieel moment en daar spelen we met dit concept op in. Het programma kan er als volgt uitzien. Rond 17u schepen de trouwers met vrienden en familie in op het schip aan de Schelde en vertrekken we richting Lillo. Daar is de tijd 200 jaar geleden blijven stilstaan. Voor de gasten altijd een grote verrassing. Tijdens de 1,5u vaart kan men genieten van een receptie met hapjes en drankjes. In Lillo zelf wordt het hele gezelschap opgewacht door burgemeester Kris Dockx en op een unieke manier ontvangen. 

In het Kruitmagazijn, een historisch gebouw waar Napoleon zijn buskruit stockeerde, zorgt de burgemeester voor een onvergetelijke trouwanimatie met een lach en een traan. In dit unieke kader organiseren we een ceremonie zoals 200 jaar geleden. Toen werden er op trouwfeesten spullen uit de kindertijd van het koppel verkocht per opbod. Dat zorgt ook vandaag voor grappige én ontroerende taferelen, want aan elk voorwerp hangt er wel een herinnering of een verhaal vast. Het koppel wordt gedurende de hele plechtigheid aan een hartslagmeter gelegd, waardoor de gasten hun gemoedstoestand op groot scherm kunnen volgen. Ondertussen worden anekdotes over het koppel verteld.

Rond 19u30 vaart iedereen terug, genietend van een walking dinner aan boord. Een romantische tocht langs de lichtjes van de Schelde, de verlichte kathedraal en het Mas. Nadien volgt het dansfeest of een optreden van een band, ook dat bepaal je zelf. Een programma vol verrassingen dus, die de mooiste dag van je leven pas echt onvergetelijk maakt.”

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Aan de kade van de Schelde

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is normaliter geen probleem

Contact

Kuipersstraat 2, B-2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kuipersstraat 2, B-2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!