Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Feestzalen Dorp 49

  • Oost-Vlaanderen
  • Laarne
Kalkendorp 49, Kalken 9270 Laarne, België
25 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Feestzalen Dorp 49

Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen

De zalen van Dorp 49 vormen de perfecte accommodatie voor het organiseren van seminaries, vergaderingen, productpresentaties of bedrijfsfeesten. De grote zaal beschikt naast een basis licht- en geluidssysteem ook over alle nodige aangepaste vergaderfaciliteiten. 
Voorzien van een projectiescherm met beamer, een surround systeem van uitstekende kwaliteit, microfoon en flipchart vormt deze ruimte het perfecte kader voor alle zakelijke bijeenkomsten. Bovendien valt er door de grote ramen een overvloed aan daglicht binnen en is er een directe verbinding met het terras en de achtergelegen tuin. De zaal leent zich voor groepen tot 100 personen aan tafel en tot 150 stoelen in theateropstelling.

Een tweede mogelijkheid is onze kleinere zaal voor bv. vergaderingen tot vijftig personen. Ook hier zijn basis licht- en geluidsaccommodaties voorzien. Indien gewenst kan er gezorgd worden voor een ontbijt, brunch, buffet, receptie, een lichte lunch of een uitgebreid diner.

Ons team staat steeds ter beschikking en zorgt ervoor dat elke zakelijke bijeenkomst vlekkeloos verloopt. In onze uitgebreide standaardbrochure vindt u alle nuttige informatie over de mogelijkheden van onze zalen, menu's en formules voor alle feesten en seminaries. Na afspraak staan wij u graag ter beschikking voor verdere informatie of een gesprek om in detail in te gaan op uw persoonlijke wensen zodat wij deze passend kunnen behandelen.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Centraal gelegen, vlot bereikbaar vanuit alle richtingen en voldoende parkeermogelijkheden

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Feestzalen Dorp 49ja----170120150
Feestzalen Dorp 49ja----404040

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een ruime parkeergelegeheid voor handen

Contact

Kalkendorp 49, Kalken 9270 Laarne, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kalkendorp 49, Kalken 9270 Laarne, België
Toon mij het telefoonnummer