Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Event Hall 10- Brussels Expo

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Belgiëplein 1, 1020, Brussel
50 - 2000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Event Hall 10- Brussels Expo

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Live muziek

Event Hall 10 is in 2015 volledig gerenoveerd tot een ‘black-box’ waarin gemakkelijk een groot aantal verschillende evenementen kan worden georganiseerd. Dankzij een geïntegreerd wandensysteem (met toneeldoeken en Japanse panelen) kan de ruimte worden ingekleed in functie van het verwachte aantal personen. De galerijen en de kookruimtes zorgen ervoor dat een groot aantal cateringformules mogelijk is. Deze ruimte van 4300 m² beschikt ook over een mezzanine.

Het bijzondere cachet van de zaal Ambassadeur op de eerste verdieping leent zich ten volle voor recepties en vergaderingen. De zaal staat bekend om zijn majestatische kandelaars en grote raamopeningen die uitzien op het voorplein van Brussels Expo met zijn grote waterpartijen. Daarmee beschikt de zaal over een uniek en 100% Art Deco karakter. Event Hall 10 beschikt over audiovisuele uitrusting en een grote ontvangsthal.

Omdat deze zaal vlak naast Auditorium 2000 ligt, een volledig uitgeruste conferentiezaal voor 1860 personen, en beschikt over een ruime lobby is Event Hall 10 de ideale locatie voor evenementen met een presentatie- of conferentiegedeelte. De beide zalen worden zeer vaak samen ter beschikking gesteld omdat deze complementariteit door organisatoren van evenementen sterk wordt gewaardeerd. Event Hall 10 is de zaal van Brussels Expo die bij uitstek geschikt is voor evenementen. Hier vonden al bedrijfsevents plaats van de meest uiteenlopende aard. De uitreiking van awards, galadiners en walking dinners, maar ook bedrijfspresentaties, tentoonstellingen en andere B2B-meetings.

Ons team van event-professionals staat klaar om u bij te staan bij het kiezen van één van de vele combinaties en inrichtingen die mogelijk zijn op deze locatie die specifiek voor bedrijfsevenementen is ontworpen. De troeven van Brussels Expo qua bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto zijn uiteraard een bijkomend pluspunt voor deze kwalitatief hoogstaande evenementenzaal.

Een aantal kantoorruimten die rechtstreeks uitgeven op de zaal worden aan de organisatoren ter beschikking gesteld voor hun logistiek. De zaal biedt tevens talloze mogelijkheden voor ophangsystemen.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
BRUSSELS EXPO bevindt zich in het centrum van de Europese hoofdstad. Dankzij deze centrale ligging is BRUSSELS EXPO gemakkelijk bereikbaar met de auto, de trein en het vliegtuig.

Parkeren in de buurt van deze locatie

BRUSSELS EXPO beschikt over meer dan 12.000 parkingplaatsen. De parkings zijn gemakkelijk bereikbaar en bevinden zich vlakbij de verschillende paleizen.

Contact

Belgiëplein 1, 1020, Brussel
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Belgiëplein 1, 1020, Brussel
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website