Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Europahotel / Brasserie Courant D'eau

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Gordunakaai 59, Gent, België
5 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Europahotel / Brasserie Courant D'eau

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Where business meets pleasure

U organiseert een opleiding, vergadering, seminarie of een congres. Het Europahotel ontvangt u als gasten in één van onze 4 volledig uitgeruste zalen met een capaciteit tot 150 personen. Deze beschikken over alle didactisch materiaal zoals beamer, flipchart en wifi om u meeting tot een waar succes te maken. Carinea I en Carinea II op het gelijkvloers kunnen tot 1 grote zaal worden omgevormd. Al onze zalen hebben daglicht en deze op het gelijkvloers beschikken over een terras. Bent u op zoek naar een zaal voor een paar uur, een volledige dag, meerdere dagen, 1-malig of meerdere keren per jaar, wij maken met plezier een persoonlijke offerte voor u.                                                                                                                                   

Onze brasserie Courant d’eau verzorgt met plezier uw lunch tijdens de vergadering of het diner nadien, ook hier is à la carte mogelijk. Indien gewenst kunnen uw gasten overnachten in het Europahotel. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, gratis parkeren is mogelijk aan het hotel (mits beschikbaarheid), wij zijn gelegen buiten de Gentse lage-emissiezone.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Met een afstand van 800 meter tot het station Gent Sint-Pieters en de bushalte op slechts 100 meter is het Europahotel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen buiten de Gents lage-emissiezone.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vergaderzaal Gandaja2835
Vergaderzaal Carinea 1+2ja100190
Vergaderzaal Carinea 1 of 2ja5095
Vergaderzaal Legiaja4060

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor de gasten die graag met de wagen komen, biedt het hotel gratis parkeerplaats voor zo'n 35 wagens(mits beschikbaarheid). Parkeren voor en achteraan het hotel is ook mogelijk mits betaling van €3/dag aan de parkeermeter. Op zon- en feestdagen is dit gratis. Wij zijn gelegen buiten de Gentse lage-emissiezone.

Contact

Gordunakaai 59, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gordunakaai 59, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer