Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Europahotel / Brasserie Courant D'eau

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Gordunakaai 59, Gent, België
5 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Europahotel / Brasserie Courant D'eau

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Een verjaardag, receptie, bbq, lentefeest of communie of een evenement, in het Europahotel is elk feest speciaal
Bent u op zoek naar een restaurant en/of feestzaal voor een buffet, walking diner of fine dining? Samen met Chef Johan Mares maken wij graag een offerte op maat voor elke gelegenheid en elk budget. Wij beschikken over een eigen brasserie, bar, receptieruimte en 3 zalen waarvan 2 kunnen omgevormd worden tot 1 grote zaal voor 80-100 personen. Zowel Brasserie Courant d’eau, de bar en de zalen beschikken over een open buitenterras waar het heerlijk vertoeven is. Overnachten behoort ook tot de mogelijkheid in 1 van onze kamers. Parkeren kan u gratis op onze eigen parking (mits beschikbaarheid) of voor en achteraan het hotel, gratis zon en feestdagen of op andere dagen aan 3 euro per 24H. Wij zijn gelegen buiten de Gentse lage-emissiezone.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Met een afstand van 800 meter tot het station Gent Sint-Pieters en de bushalte op slechts 100 meter is het Europahotel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen buiten de Gents lage-emissiezone.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vergaderzaal Gandaja2835
Vergaderzaal Carinea 1+2ja100190
Vergaderzaal Carinea 1 of 2ja5095
Vergaderzaal Legiaja4060

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor de gasten die graag met de wagen komen, biedt het hotel gratis parkeerplaats voor zo'n 35 wagens(mits beschikbaarheid). Parkeren voor en achteraan het hotel is ook mogelijk mits betaling van €3/dag aan de parkeermeter. Op zon- en feestdagen is dit gratis. Wij zijn gelegen buiten de Gentse lage-emissiezone.

Contact

Gordunakaai 59, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gordunakaai 59, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer