Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Europahotel / Brasserie Courant D'eau

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Gordunakaai 59, Gent, België
5 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Europahotel / Brasserie Courant D'eau

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Het Europahotel is een modern en trendy business hotel met 41 rustig gelegen kamers voorzien van alle luxe zoals safe, minibar en smart TV. Naast onze kamers bieden wij 4 state-of-the-art vergaderzalen waar wij plaats kunnen bieden aan zo’n 220 gasten. Deze lichtrijke vergaderzalen zijn uitgerust met al het nodige didactisch materiaal zoals beamer, flipchart en micro om uw meeting tot een succes te maken. In onze brasserie <Courant d’eau> voorzien wij een aangename lunch voor u en uw gasten. Met het sint-Pieters station op slechts 800 meter, een bus- en tram halte op 100 meter is onze unieke ligging makkelijk te bereiken. Voor gasten die graag met de wagen komen, bieden wij gratis parking. Wij zijn gelegen buiten de Gentse lage-emissiezone.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Met een afstand van 800 meter tot het station Gent Sint-Pieters en de bushalte op slechts 100 meter is het Europahotel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen buiten de Gents lage-emissiezone.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vergaderzaal Gandaja2835
Vergaderzaal Carinea 1+2ja100190
Vergaderzaal Carinea 1 of 2ja5095
Vergaderzaal Legiaja4060

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor de gasten die graag met de wagen komen, biedt het hotel gratis parkeerplaats voor zo'n 35 wagens(mits beschikbaarheid). Parkeren voor en achteraan het hotel is ook mogelijk mits betaling van €3/dag aan de parkeermeter. Op zon- en feestdagen is dit gratis. Wij zijn gelegen buiten de Gentse lage-emissiezone.

Contact

Gordunakaai 59, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gordunakaai 59, Gent, België
Toon mij het telefoonnummer