Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Boek een vergaderarrangement vóór 30/11/2018 voor vergaderingen tot 31 dec 2019 en geniet van 5€korting/pp
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Enjoy Today

  • Oost-Vlaanderen
  • Oudenaarde
Meldenstraat 45, 9700 Oudenaarde, België
10 - 200 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Enjoy Today

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Zowel bij Enjoytoday, alsook op andere locaties zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een onvergetelijk moment wordt
EnjoyToday in Oudenaarde beschikt over sfeervolle feestzalen waar je ook terecht kan als je een bedrijfsfeest of ander event wilt organiseren. We denken graag met je mee om er een creatief geheel van te maken en bieden je een totaalpakket, all in. Zo moet je zelf geen uren tijd besteden aan het opvragen van offertes en het coördineren van verschillende leveranciers. EnjoyToday zorgt voor een totaalaanbod op maat van je doelstellingen en je budget. De Panoramic House biedt plaats aan een 100 tal mensen, maar wij hebben aansluitend ook twee garden rooms met prachtig zicht op de wijdse natuur. Hierdoor kunnen we zeker feesten tot 140 mensen organiseren op onze eigen locatie.

Voor grotere groepen hebben we ook voldoende ruimte om bijkomend een grote tent te plaatsen zodat ook feesten tot 200 personen zeker mogelijk zijn.

De Panoramic House is een van onze feestzalen in Oudenaarde. Het is een authentieke schuur die volledig gerenoveerd werd. Onder de eiken dakspanten kan je in alle gezelligheid feesten of een event organiseren. De oorspronkelijke inrijpoorten werden vervangen door grote glazen ramen die de charmante binnenkoer verbinden met het wijdse zicht op de weilanden. Een vide met lounge zithoek biedt een huiselijk karakter. Wanneer we tenten aanschakelen voor grotere feesten, dan blijft het prachtige uitzicht bewaard doordat we werken met doorzichtige wanden. Een sfeervollere locatie voor het organiseren van jouw event is niet denkbaar!

Het dak is voorzien van extra geluidsisolatie. Bij avondactiviteiten na 22u00 vragen wij om de deuren van het gebouw dicht te houden, zodat geluidsoverlast vermeden wordt. Na 22u00 wordt ook gevraagd om het geluidsvolume te beperken, zodat je de buren niet hindert. Ben je moe gefeest? Geen probleem. In onze B & B in Oudenaarde (Melden) kan je genieten van een perfecte nachtrust dankzij onze bedden met luxe slaapcomfort.

Locatie

Landelijk
De gerestaureerde karaktervolle hoeve ligt in het midden van de natuur en biedt een prachtig zicht op de Vlaamse Ardennen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Garden room 1JaJaJaJaNeeJaJaJa
Garden room 2JaJaJaJaNeeJaJaJa
Panoramic houseJaJaJaJaJaJaJaJa
Creativity RoomJaJaJaNeeNeeNeeNeeNee
IT roomJaJaNeeNeeNeeNeeNeeNee
Coaching roomJaJaNeeNeeNeeNeeNeeNee

Parkeren in de buurt van deze locatie

wij bieden een ruime gratis parking

Contact

Meldenstraat 45, 9700 Oudenaarde, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Meldenstraat 45, 9700 Oudenaarde, België
Toon mij het telefoonnummer
Actie: Boek een vergaderarrangement vóór 30/11/2018 voor vergaderingen tot 31 dec 2019 en geniet van 5€korting/pp