Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Domein ’t Speelhof

  • Limburg
  • Sint-Truiden
Speelhoflaan 5, 3800 Sint-Truiden, België
50 - 320 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Domein ’t Speelhof

Live muziek
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Domein ’t Speelhof heeft een stevige reputatie opgebouwd als het over huwelijksfeesten gaat
Hiervoor beschikken zij over verschillende zalen telkens met hun eigen karakter die worden gebruikt om van jouw feest een droomfeest te maken. Onze zalen zijn uniek qua karakter, sfeer, inkleding, …

Uw feest wordt steeds opgediend aan stijlvol gedecoreerde tafels met sfeervol kaarslicht en mooie bloemstukjes. Uw feesttafel is ons visitekaartje! Onze kelners zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen door een vlotte en gemoedelijke bediening.  

Onze zalen:

De Afspanning 
De bovenzaal van Afspanning ’t Speelhof biedt plaats aan 60 personen. Dit sfeervolle zaaltje onder de mooie balkenstructuur doet vaak dienst voor etentjes, jubilea en andere Bourgondische feesten. Dit zaaltje is bereikbaar met de trap via de taverne. 

Kasteel 't Speelhof 
Dit unieke geklasseerde gebouw met prachtige trappenhal en laat 19de eeuwse glazen oranjerie is een ware streling voor het oog. De benedenverdieping, met vier vertrekken, is uitermate geschikt voor stijlvolle feesten of evenementen. Dit monument biedt plaats aan 100 tafelende gasten. 

De Tiendeschuur 
Onze grootste troef is wel deze indrukwekkende zaal met imposante balkenstructuur. Deze Tiendeschuur is in de nok 20m hoog en heeft een enorme eiken balkenpartij. De schuur kan onderdak bieden aan ettelijke honderden feesters. De schuur is onderverdeeld in twee niveau’s, op verdiep kunnen ongeveer 200 personen uitgebreid tafelen en beneden ongeveer 100. Dit stukje historie wordt vooral gebruikt voor feesten vanaf 100 gasten.   

Een leuk weetje is dat de Tiendeschuur haar naam heeft te danken aan het feit dat de boeren één tiende van hun oogstopbrengst moesten schenken aan de kasteelheer. De leenheer stockeerde deze ‘tienden’ in de schuur. 

Gewelfde kelder 

Deze kelder is zijdelings van de Tiendeschuur gelegen en wordt vooral gebruikt voor kleine privé-feesten tot 70 personen.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Het Speelhof bevindt zich aan het eind van een mooie kasteeldreef, temidden van het groen aan de rand van het stadscentrum van Sint-Truiden

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein

Contact

Speelhoflaan 5, 3800 Sint-Truiden, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Speelhoflaan 5, 3800 Sint-Truiden, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!