Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Docks Dome

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Lambermontlaan 1, 1000, Brussel
100 - 1400 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Docks Dome

Eigen catering
Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Uw evenement met panoramisch uitzicht
Docks Dome, op het dak van de shopping district Docks Bruxsel, is een nieuwe locatie in het hart van Brussel. Deze unieke zaal met zijn panoramische terrassen die een uitzicht geven op het Noorden van Brussel en het park van het koninklijk paleis, is echt een revolutie voor het evenementensector.

Op de 4e verdieping, 3000 m² met 3 aanpasbare zones (a,b,c) en 2 panoramische terrassen. Met een capaciteit van 1.400 mensen, Docks Dome is perfect voor feesten, screenings, concerten, diners, cocktails, vergaderingen, seminars, congressen, productpresentaties, privé-evenementen...Deze flexibele ruimte in Brussel is waarschijnlijk de beste plaats voor al uw evenementen zowel privé als corporate.

Een professioneel team zal je begeleiden tot het realiseren van je ideeën en u adviseren in de ruimte ontwikkeling. Bovendien, een ondergrondse parking van 1700 is beschikbaar. 

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Langs de oevers van het kanaal dichtbij de Van Praetbrug is Docks Dome ideaal gelegen en bereikbaar met alle transportmiddelen : trein, tram, bus, tweewielers, auto’s en te voet.

Parkeren in de buurt van deze locatie

1700 parkeerplaatsen zijn beschikbaar onder het shopping district in de ondergrondse parking. Parking reservering volgens aanvraag.

 

Contact

Lambermontlaan 1, 1000, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Lambermontlaan 1, 1000, Brussel
Toon mij het telefoonnummer