Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Witte Hoeve

  • Vlaams-Brabant
  • Sint-Pieters-Leeuw
Elsweg 10, 1600, Sint-Pieters-Leeuw
10 - 120 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Witte Hoeve

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

De Witte Hoeve ligt midden in de weidse landerijen, aan de voet van het Pajottenland en op nauwelijks 5 minuten rijden van de Brusselse Ring. Door de rustgevende ligging is De Witte Hoeve de plaats bij uitstek voor vergaderingen, seminaries en feesten.

Met onze terrassen, speeltuin en groot grasveld is De Witte Hoeve ook uiterst geschikt voor family days, personeelsfeesten, huwelijksfeesten, communies, sportdagen, enzovoort.

We bieden u een brede waaier aan van diners, buffetten, themafeesten, walking dinners, barbecues, enzovoort. Dit alles wordt gecombineerd met feestelijke animaties, zowel binnen als buiten.
Onze grootste troef is deze zeldzame combinatie: de nabijheid van Brussel, de rustgevende landelijke sfeer en een deskundige en klantgerichte aanpak van de uitbaters die kunnen terugvallen op jaren ervaring. Succes gegarandeerd!
De Witte Hoeve beschikt over verschillende zalen (van 20 en U-vorm tot 80 personen in theatervorm) met mogelijkheden voor vergaderingen, productvoorstellingen, meetings, ...Dit kan eveneens gecombineerd worden met een lunch (van broodjeslunch tot klassieke lunch). Wij beschikken over projectieschermen, beamers, flipcharts en wifi.

Locatie

Landelijk
De Witte Hoeve ligt midden in de weidse landerijen, aan de voet van het Pajottenland en op nauwelijks 5 minuten rijden van de Brusselse Ring.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime parking

Contact

Elsweg 10, 1600, Sint-Pieters-Leeuw
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Elsweg 10, 1600, Sint-Pieters-Leeuw
Toon mij het telefoonnummer