Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Grote Stove

  • West-Vlaanderen
  • Zuienkerke
Nieuwe Steenweg 140, 8377, Zuienkerke
40 - 500 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Grote Stove

Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage

Een huwelijksfeest in "De Grote Stove" is in deze mooi gerestaureerde hoeve een onvergetelijk gebeuren. Bij zomerweer kan de receptie in onze prachtige tuin met zicht op de grote afgesloten vijver plaatsvinden. Voor huwelijkspaartjes is er een stijlvolle bruidssuite gratis beschikbaar midden in onze prachtige tuin. Deze is voorzien van een hemelbed, wc, lavabo en douche.

Onze bruidssuite was vroeger 'het rossekot" of rosmolen. Het was een rosmolen met buitenloop : een klein achthoekig gebouw in hout of in ons geval in baksteen met piramidedak, waaruit de 'koningspil' verbonden is met een staartbalk of dissel die buiten het gebouwtje door een paard of ossepan rondgetrokken wordt. Het zijn kleine 1pk molentjes die nuttig waren bij windstilte of waterschaarste en die vooral gebruikt werden voor kleinschalige lokale productie.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Neemt men van de weg Brugge - Blankenberge, dan moet men aan de verkeerslichten naar links. (richting Zuienkerke). Voorbij het dorp nog ongeveer twee kilometer verder komt men aan de oprit van onze hoeve. Neemt men de weg Brugge - Oostende, volg dan de richting Wenduine en vervolgens de eerste straat naar rechts. Ongeveer 1 kilometer verder aan de rechterkant is de oprit van "De Grote Stove"

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime parking

Contact

Nieuwe Steenweg 140, 8377, Zuienkerke
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nieuwe Steenweg 140, 8377, Zuienkerke
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!