Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

D'hulhaege Kasteel Ten Bosse

  • Oost-Vlaanderen
  • Deinze
Karel Picquélaan 140, 9800, Deinze
10 - 650 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

D'hulhaege Kasteel Ten Bosse

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Elke feestelijke aangelegenheid of speciale gebeurtenis wordt hier zonder twijfel een bijzondere dag. Wij bieden alle mogelijke formules aan voor allerhande gelegenheden zoals een trouwfeest, communie, babyborrel, jubileum, verjaardagsparty's,... Uw gasten worden hier in alle stijl en hartelijkheid in onze familie ontvangen en verzorgd. De chef en zijn team zorgen ervoor dat de smaakpapillen tot het uiterste verwend worden.

Wij beschikken over verschillende zalen die kunnen ingedeeld worden naargelang het aantal personen van uw evenement. Dat kan gaan vanaf 8 personen tem 230 personen voor een zittend diner of tot 350 personen voor een receptie / walking diner. Aan elke zaal is er dan ook een terras of tuin aan verbonden waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer.
De hotelaccommodatie typeert zich door comfort, luxe en een aangename sfeer. Er is gestreefd een harmonie te creëren in stijl en weelde die iedereen kan waarden. In de schitterende kamers van dit *** driesterrenhotel zult u zich onmiddellijk op uw gemak voelen. Na een aangename en ontspannen nacht zult u uitgerust kunnen genieten van het uitgebreide en gezonde ontbijtbuffet. Wij bieden u 8 comfortabele kamers waaronder 2 familiekamers tot 5 personen.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Gelegen vlakbij E40 en E17

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parking ter beschikking, deze biedt plaats voor gemakkelijk 250 wagens

Contact

Karel Picquélaan 140, 9800, Deinze
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Karel Picquélaan 140, 9800, Deinze
Toon mij het telefoonnummer