Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Claridge Event Hall

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Sint-Joost-ten-Node
Leuvensesteenweg 24B, 1210, Brussel
10 - 800 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Claridge Event Hall

Eigen catering
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Ja-woord geven

Een vergadering, een lunch date of een middagconferentie organiseren in het centrum van Brussel op twee stappen van de Europese instellingen? Er is niets simpeler of verfijnder dan de Claridge

De 500 m2 van de grote zaal wordt gedomineerd door een podium van XX m2. Langs de rand van dit po-dium, ligt de ingang van de vipruimte waarin er een bar met verzorgde geluidsinstallatie aanwezig is. Op het verdiep bevindt zich een genereus balkon van XX m2 en een meeting room die een werkbare oppervlakte bedraagt van XX m2.

De Claridge is een in 2014 volledig gerestaureerde zaal met de meest vooruitstrevende audiovisuele techno-logie en een grote hoeveelheid nuttige en exclusieve innovaties. Ons handelsmerk is de digitale wallpaper. Deze unieke service kan u helpen om zich uit te drukken, kan die-nen als een Tweetwall, om uw sponsors voor te stellen of om sfeervideo’s af te spelen.

Overal in de zaal vindt u dat de kleur en intensiteit van de ledverlichting onmiddellijk aanpasbaar zijn om zich te schikken naar uw visuele identiteit. De besterde hemel zorgt voor een elegant en discreet verlichtingselement.

Dankzij de gunst van de domotica, kunt u uw documenten, uw video’s en uw muziek meebrengen op een USB-stick zonder aan andere zorgen. Onze ‘plug & play’ installatie is compatibel met de meerderheid van de formaten van de 21ste eeuw.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Gesitueerd in de nieuwe Europese wijk te Brussel

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking Scailquin

Contact

Leuvensesteenweg 24B, 1210, Brussel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Leuvensesteenweg 24B, 1210, Brussel
Toon mij het telefoonnummer