Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Château d'Urspelt

  • Luxemburg
  • Urspelt
Am Schlass Urspelt, 9774, Luxembourg
20 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Château d'Urspelt

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het Chateau d’Urspelt, een echt juweel van het natuurpark van de Our, ligt in het Noorden van het Groothertogdom Luxemburg. Het majestueuze kasteel bevindt zich op een boogscheut van het beroemde middeleeuwse stadje Clervaux. 

Het Chateau d’Urspelt dateert uit de 17de eeuw en ligt vredig aan de rand van een pittoresk dorpje. Onlangs werd het kasteel met een oog op het originele erfgoed gerestaureerd en ontstond zo een luxe 4-sterrenhotel met heel wat comfort en charme.

Met 56 subtiel gedecoreerde kamers en een prachtige suite, is het Chateau d’Urspelt een uiterst romantische oase van rust in een echt sprookjesachtig kader. De twee volledig uitgeruste wellness-ruimten, een aangenaam restaurant-brasserie en een zonovergoten terras zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Dankzij de grote onthaal met een capaciteit van maximaal 500 personen, een elegante en ruime binnenhof en een schitterende tuin is het Chateau d’Urspelt dé ideale locatie voor uw droomhuwelijk of andere veeleisende evenementen. Voor uw feesten op maat staat een compleet programma met verschillende thema-avonden en diverse animaties altijd ter beschikking.

Ten slotte leent zich het Chateau d’Urspelt uitstekend tot het organiseren van seminaries en bedrijfsincentives. In divers moduleerbare en volledig uitgeruste feestzalen voor werkvergaderingen, retraites in het groen of teambuildingsessies worden uw gasten van harte verwelkomd. Een gevarieerd keuze uit aantrekkelijke en ontspannende activiteiten die aan al uw wensen worden aangepast maken uw evenement in het Chateau Urspelt onvergetelijk.

Omwille van zijn historisch, architecturaal  en esthetisch belang is het kasteel als ‘Monument nationale luxemburgeois – nationaal Luxemburgsmonument’ geklasseerd.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Landelijk
Het majestueuze kasteel bevindt zich op een boogscheut van het beroemde middeleeuwse stadje Clervaux

Parkeren in de buurt van deze locatie

gratis privéparking voor 120 wagens

Contact

Am Schlass Urspelt, 9774, Luxembourg
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Am Schlass Urspelt, 9774, Luxembourg
Toon mij het telefoonnummer