Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Capitole Gent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000, Gent
250 - 1200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Capitole Gent

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Capitole Gent is een unieke locatie voor uw events, meetings of conferenties. Gelegen op het makkelijk bereikbare Gent Zuid, vlakbij het centrum, biedt Capitole Gent u de ideale ruimtes voor een succesvol evenement.

Capitole Gent is de beroemde voormalige Art Deco bioscoopzaal uit de jaren ’30 waar de grote sterren uit die tijd langskwamen, zoals o.a. Laurel&Hardy, Jacques Brel en Edith Piaf. Volledig gerenoveerd in de oude stijl, maar met alle nieuwste technische theatersnufjes, biedt deze zaal nu onderdak aan de bekendste nationale en internationale topartiesten en grootse theaterproducties en concerten.

In de grote theaterzaal verwelkomen we u en uw klanten in onze nieuwe VIP-loges, een nieuwe extra dimensie voor een exclusieve avond in stijl. Naast de grote theaterzaal, staan ook de VIP-bars, het restaurant, onze sfeervolle zolderzaal en onze annex ter beschikking voor uw evenementen. Capitole Gent ontvangt u ook graag, samen met uw klanten, collega’s of relaties, als VIP op haar voorstellingen. Het is de ideale manier om in een ongedwongen sfeer en in een luxueuze omkadering uw relaties te onderhouden. Een standaard Business Seat kan uitgebreid worden met verschillende cateringmogelijkheden, gaande van receptie met hapjes, een walking dinner, een zittend diner, ...

Naast het aanbieden van de ideale locatie, kunnen we uw organisatie ondersteunen met onze eigen in-huis-diensten. Onze cateraar GUSTO zorgt voor een perfecte culinaire begeleiding van uw activiteiten. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
In het centrum van Gent, vlakbij toegangswegen

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan op de volgende Interparkings: Interparking Zuid (vlak bij het theater), gps: Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent. Open tot 01.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur. Interparking Kouter, 9000 Gent. Open tot 02.00 uur, zaterdag tot 04.00 uur. Interparking Center, Korte Meer 22b, 9000 Gent. Open tot 21.00 uur en gesloten op zondag.

Contact

Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer