Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Begijnhof Hotel

  • Vlaams-Brabant
  • Leuven
Groot Begijnhof 15, 3000 Leuven, België
10 - 70 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Begijnhof Hotel

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Bij vergaderingen gaat het over kennisoverdracht, informatie uitwisseling, doelen bereiken en over groei. Groei van mensen en organisaties. En dat is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Het Begijnhof Hotel biedt u, als conferentiehotel, een bijzondere en inspirerende setting voor uw congressen en vergaderingen. De locatie, de faciliteiten, de omgeving, de service, alles is erop gericht om uw bijeenkomst memorabel te maken.

Het Begijnhof Hotel heeft diverse zalen en een authentiek gerestaureerd 13e Eeuws Karrehuis, dat zich moeiteloos laat omvormen tot een unieke ruimte. Dat biedt mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor opleidingen, symposia, kleine of grote congressen, conferenties, productpresentaties, incentives, meetings, lezingen, studiebijeenkomsten… Qua techniek ten slotte, kunt u rekenen op het gebruikelijke, speciale wensen bespreken we graag met u.

Congres
Voor een congres bestaat geen standaard arrangement. Het komt tot stand in een samenspel waarin wij onze rol als congreslocatie heel duidelijk zien. Enerzijds nemen we graag een groot deel van de (organisatie) zorgen uit handen, anderzijds willen we ons aanbod zo invullen dat uw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring wordt. Dat vraagt om maatwerk. Een cliché, maar daarom niet minder waar. We geven advies tijdens het voortraject en indien gewenst denken we mee over de invulling. En om alles zo helder mogelijk te houden heeft u een vast contactpersoon voorafgaand en tijdens uw congres.

Het Begijnhof Hotel is gelegen in de stadsrand van Leuven. Met de rivier de Dijle vlakbij en de weidse landschappen rond de stad Leuven, nodigt onze ligging uit tot een stevige wandeling. U bepaalt zelf of u naar het bruisende stadscentrum trekt of de weide natuur in. Beide zijn mogelijk en op slechts 5 minuten van het hotel verwijderd! Zeker tijdens een intensief vergaderprogramma geeft buitenbeleving extra waarde en inspiratie. Indien gewenst stellen we ook alternatieve team building activiteiten voor in samenwerking met één van onze partners. Zo kan je bijvoorbeeld prima kayaken op de aangrenzende Dijle, een leuke manier om Leuven eens op een andere manier te ontdekken!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Op een kwartiertje rijden van Brussels Airport en aan de rand van het Leuvense stadscentrum

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
't Conventja81015----
Karrehuisja--70----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij bieden een camera bewaakte parking

Contact

Groot Begijnhof 15, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Groot Begijnhof 15, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer