Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Baron´s House

  • Vlaams-Brabant
  • Neerijse
Kapelweg 6, 3040, Neerijse (Leuven)
2 - 14 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Baron´s House

Eigen catering
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Presentaties, meetings, vergaderingen ... u organiseert ze niet zomaar! 
U wilt graag uitpakken met een originele locatie die uw collega’s of klanten nooit zullen vergeten. Baron’s House biedt u een multifunctionele locatie, op een goed bereikbare en bijzondere plek. Dit met gratis parking. U parkeert uw wagen veilig op ons afgesloten domein en na een bezoek aan onze hertenweide bent u helemaal klaar om er tegenaan te gaan. 

Zaal Barons uitzicht op het kasteel en heeft alle faciliteiten. Wireless internet, flat screen, beamer, flipover en een opmerkelijke geluidinstallatie. Deze zijn in de prijs inbegrepen. Zaal barons II heeft een keuken voorzien van alle benodigdheden, een flipover en uitzicht op de tuin met terras.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Dit charmehuis ligt in het kasteelpark van het kasteel van neerijse. Midden in natuurreservaat "de dode Bemde" en is de ideale vertrekplaats om zowel kunststad & universiteitsstad Leuven (8km) als het bruisende Brussel (15km) snel te bereiken. Het is evenzeer een plaats om midden in de natuur tot rust te komen. Baron's House biedt een ongeziene mix van charme, klasse, kwaliteit en intimiteit.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vivaldija16-16----
Chopinja14-16----

Parkeren in de buurt van deze locatie

U parkeert uw wagen gratis en veilig op ons afgesloten domein. Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische wagens.

Contact

Kapelweg 6, 3040, Neerijse (Leuven)
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kapelweg 6, 3040, Neerijse (Leuven)
Toon mij het telefoonnummer