Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Baron´s House

  • Vlaams-Brabant
  • Neerijse
Kapelweg 6, 3040, Neerijse (Leuven)
2 - 14 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Baron´s House

Eigen catering
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Presentaties, meetings, brainstorming sessies of workshops u organiseert ze niet zomaar. U wilt graag uitpakken met een uitzonderlijke & inspirerende locatie die uw collega's of klanten nooit zullen vergeten. Barons House biedt u een multifunctionele (vergader) ruimte aan die we in dezelfde huiselijke en serene stijl hebben ingericht als onze gastkamers. Alles op maat gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een rustige locatie "out of the ordinary". Zakenmensen kunnen ook overnachten. Er is keuze uit 8 bijzonder comfortabele en luxueus ingerichte gastenkamers. Elke kamer biedt een uitgelezen uitzicht over het kasteelpark, de vijver, het kasteel of de binnentuin.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Dit charmehuis ligt in het kasteelpark van het kasteel van neerijse. Midden in natuurreservaat "de dode Bemde" en is de ideale vertrekplaats om zowel kunststad & universiteitsstad Leuven (8km) als het bruisende Brussel (15km) snel te bereiken. Het is evenzeer een plaats om midden in de natuur tot rust te komen. Baron's House biedt een ongeziene mix van charme, klasse, kwaliteit en intimiteit.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vivaldija16-16----
Chopinja14-16----

Parkeren in de buurt van deze locatie

U parkeert uw wagen gratis en veilig op ons afgesloten domein. Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische wagens.

Contact

Kapelweg 6, 3040, Neerijse (Leuven)
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kapelweg 6, 3040, Neerijse (Leuven)
Toon mij het telefoonnummer