Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Barkentijn Marjorie

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Napoleonkaai 1, Antwerpen, België
20 - 100 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Barkentijn Marjorie

Overnachten

Inspirerend vergaderen op het water

Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende omgeving een absolute vereiste. De Marjorie biedt u die omgeving. Op basis van uw wensen wordt een vaar- en vergader programma gemaakt, waarbij het niet erg is als uw vergadering uitloopt. De bemanning zeilt het schip, of licht het anker, zodat U ongestoord en in alle rust kunt vergaderen. Tussen de vergaderingen door kunnen de deelnemers even hun hoofd vrijmaken, uitwaaien of rustig met een drankje in de hand hun standpunten overdenken. Is er meer tijd tussen de vergaderingen beschikbaar dan voeren wij graag een aantal van onze workshops op het gebied van teambuilding uit.

Super ontspannend, leuk en effectief
Overdag en ’s avonds kan er aangelegd worden in een historische havenplaats voor een rondwandeling. Maar rustig overnachten op het midden van het water is ook mogelijk. 

De informele sfeer, de ruimte van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zorgen ervoor dat uw vergadering rendeert. 

Vaar- en zeilcruise arrangementen
Een vaar arrangement omvat het genieten van het ontspannend zeilen, het bezoeken van oude havensteden met een gouden historie, het bezoeken van interessante musea en andere highlights. Een tocht waarop u zich kunt ontspannen, maar waarbij u zich zeker niet zult vervelen. 

Locatie

Aan het water
napoleonkaai 1 – willemdok kaai 3 2000 Antwerpen

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking Rijnkaai en Q-Park Godefriuskaai

Contact

Napoleonkaai 1, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Napoleonkaai 1, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer