Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Van Der Valk Hotel Harderwijk

  • Gelderland
  • Harderwijk
Leuvenumseweg 7, 3847LA, Harderwijk
2 - 800 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Van Der Valk Hotel Harderwijk

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Idyllisch gelegen in de Veluwse bossen, maar op steenworp afstand van Harderwijk en de A28, ligt het nieuwe Van der Valk Hotel Harderwijk. Het hotel beschikt over 90 ruime, sfeervolle hotelkamers waarvan 4 luxueuze suites en 1 familie suite. Met 9 stijlvolle, multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van moderne faciliteiten, biedt Hotel Harderwijk u volop mogelijkheden. De ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en vormt een prachtig decor voor feestelijkheden.

Vergaderen
Met 9 stijlvolle, multifunctionele vergaderruimtes die allen voorzien zijn van moderne faciliteiten, biedt Hotel Harderwijk u volop mogelijkheden. De ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en vormt een prachtig decor voor feestelijkheden.

Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens is er in alle zalen gratis draadloos internet beschikbaar.

Feesten & Partijen
Wij beschikken over prachtige zalen waar u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten. Receptie, diner of spetterend feest?

Al onze zalen zullen sfeervol worden ingericht  rekening houdend met de gelegenheid. Graag adviseren wij u daarnaast over een passende opstelling in uw zaal. Culinaire creaties, sfeervolle ambiance, swingend entertainment; wij regelen het graag voor u, zodat u volop kunt genieten.

Bruiloft
Iedereen is uniek en juist daarom is het organiseren van uw bruiloftsfeest maatwerk. Ons ervaren team doet graag een passend voorstel en neemt u alle zorg uit handen.

De sfeer, ligging en het eerste contact zijn vaak bepalend voor het kiezen van een locatie. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Dit zult u bij de eerste kennismaking tot het moment van vertrek ervaren. Op de mooiste dag van uw leven mag u verwachten dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij bieden u kwaliteit en service van begin tot eind. Dit betekent voor ons meedenken over de inhoud en er voor zorgendat alles perfect verloopt.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Centraal gelegen aan de A28 en de provinciale weg N302 naar Apeldoorn.

Parkeren in de buurt van deze locatie

250 gratis parkeerplekken rondom het hotel en in onze parkeergarage.

Contact

Leuvenumseweg 7, 3847LA, Harderwijk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Leuvenumseweg 7, 3847LA, Harderwijk
Toon mij het telefoonnummer