Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Leolux Visitor Center

  • Limburg
  • Venlo
Marinus Dammeweg 42, 5928 PW, Venlo
1 - 200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Leolux Visitor Center

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Op zoek naar een unieke en kunstzinnige locatie voor een vergadering, lunch, evenement, lezing of borrel? Kies dan voor een arrangement op maat bij Leolux. We denken graag met u mee.

Het Leolux Visitor Center kijkt uit op de Maas en is volledig ingericht met designmeubelen. Er is een bar, keukentje en AV-ruimte met projector en muziekinstallatie. Ons Visitor Center beschikt over een eigen entree en parkeerplaatsen voor de deur en is beschikbaar voor reserveringen van maandag t/m vrijdag.

Wilt u met eigen ogen zien hoe de Leolux-designmeubelen worden geproduceerd? Vul uw bezoek dan aan met een rondleiding door de fabriek. Alle Leolux-meubelen worden door ambachtsmensen op bestelling gemaakt. Design, kunst, jarenlange expertise en vakmanschap komen hier samen. We laten het u graag zien!

Catering wordt geheel afgestemd op uw behoefte en budget. Wij werken graag met regionale cateraars, maar u kunt ook gebruik maken van uw eigen catering.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Leolux Visitor Center ligt op de kruising van de A67 en de A73 en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Op de kleurrijke gevel staat het grootste kunstwerk uit de regio; een werk van kunstenaar Wouter Stips. Om in het Visitor Center te komen, loopt u over loopbruggen door de Leolux designmeubelfabriek. Een unieke locatie!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Via Creandija2218603020038200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is gratis en op eigen terrein.

Contact

Marinus Dammeweg 42, 5928 PW, Venlo
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Marinus Dammeweg 42, 5928 PW, Venlo
Toon mij het telefoonnummer