Algemeen
Vergaderen
Trouwen
Feesten
Zalen
Ligging
Ons team beschikt over de knowhow om seminaries en vergaderingen vlekkeloos te laten verlopen. Familiefeesten, huwelijksfeesten, communiefeesten, in feestzaal Salons Ter Velde bent u voor elke gelegenheid steeds welkom. Onze feestzaal beschikt over een capaciteit van 250 personen. Culinaire hoogstandjes, gezellige sfeer en een vlotte bediening maken we van uw feest een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over Salons Ter Velde, Aartrijke

Wilt u meer informatie ontvangen over Salons Ter Velde te Aartrijke, of andere locaties? Voeg Salons Ter Velde dan direct toe aan uw favorieten, of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Voor een vergadering, seminarie, produktvoorstelling of een ander zakelijke bijeenkomst kunnen wij u 4 multifunctionele zalen aanbieden. "Salons Ter Velde" heeft een capaciteit voor 20 personen (privé-ruimte) tot een grote zaal met veranda, terras en tuin voor 200 à 300 personen. De koffie, thee, fruitsap en mini-koffiekoeken zijn standaard bij de ontvangst. Zo ook de cake tijdens de koffiepauze. Papier en pen, scherm, internet-toegang, muntjes en Chaudfontaine plat en bruisend op tafel zijn een vanzelfsprekendheid. Contacteer ons en we stellen gratis een seminariepakket samen op uw maat.Uw huwelijksfeest in "Salons Ter Velde" wordt beslist een hoogdag voor u en alle genodigden. 
Met culinaire hoogstandjes zoals feestelijke menu’s, zeer gevarieerde buffetten, sfeervolle walking diners, een stijlvolle gastvrijheid en een vlotte bediening heet Salons Ter Velde zijn gasten hartelijk welkom. Met de professionele en originele aanpak van de nieuw aangetreden chef-kok, onderscheidt Salons Ter Velde zich nog meer van de doorsnee restaurant en feestzaal.
 

Naast de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding, wordt steeds een persoonlijke, intieme en hoffelijke service verzekerd. Het prachtige etablissement, recentelijk volledig vernieuwd met veranda voor recepties (100m2) en aangelegde tuin met speelruimte voor kinderen (800m2) mag niet ontbreken in uw lijst van de te bezoeken feestzaal. De tuin wordt bovendien omringd door weilanden met diverse raspaarden. De salons zijn voorzien van airco, draadloze micro, wifi en alles om uw specifieke wensen te vervullen. Elke gelegenheid wordt beslist een hoogdag voor u en alle genodigden 
Met culinaire hoogstandjes zoals feestelijke menu’s, zeer gevarieerde buffetten, sfeervolle walking diners, een stijlvolle gastvrijheid en een vlotte bediening heet Salons Ter Velde zijn gasten hartelijk welkom. Met de professionele en originele aanpak van de nieuw aangetreden chef-kok, onderscheidt Salons Ter Velde zich nog meer van de doorsnee restaurant en feestzaal.
 

Naast de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding, wordt steeds een persoonlijke, intieme en hoffelijke service verzekerd. Het prachtig etablissement, recentelijk volledig vernieuwd met veranda voor recepties (100m2) en aangelegde tuin met speelruimte voor kinderen (800m2) mag niet ontbreken in ieders lijst van de te bezoeken restaurant of feestzaal. De tuin wordt bovendien omringd door weilanden met diverse raspaarden.
 

De salons zijn voorzien van airco, draadloze micro, wifi en alles om uw specifieke wensen te vervullen. Van een romantisch “Candle light diner” voor 2 personen tot een feest voor 200 personen.  Naam Daglicht U-vorm Carré School Theater Cabaret Receptie Diner
Ja 50 50 80 150 80 300 150

Binnen de driehoek Brugge - Oostende - Torhout. Gemakkelijk te bereiken etablissement tussen Aartrijke en Eernegem.Contactgegevens
Kaart
Salons Ter Velde
Eernegemsestraat 151,
8211, Aartrijke,
West-Vlaanderen
Telefoon
Contactpersoon: Benjamin Bultynck
Toon mij het telefoonnummer
Mogelijkheden
 • catering Eigen catering mogelijk: nee
 • group 6 tot 200 personen
 • tick Nachtvergunning
 • tick Live muziek
 • tick Multimedia aanwezig
 • tick Wifi aanwezig
 • tick Buiten trouwen
 • tick Fotoreportage
 • tick Ja-woord geven
 • Parkeren Voldoende parkeergelegenheid
Ligging
 • In het centrum
 • Aan de snelweg
 • Landelijk
 • Nabij openbaar vervoer
 • Luchthaven: 110 km