Algemeen
Vergaderen
Zalen
Ligging
Video
Kasteelhoeve Wange

Een unieke, landelijke seminarielocatie op 30 minuten van Brussel, vlakbij en toch weg van de wereld. Een ideale plek voor seminaries, trainingen, teambuildings, vergaderingen. Bovendien is de hoeve een van de weinige meetinglocaties in Vlaanderen die het internationale keurmerk ‘De Groene Sleutel’ draagt. Dit label staat voor een doorgedreven duurzame verbouwing, inrichting en beheer, zonder in te boeten aan comfort. Kasteelhoeve Wange telt 25 bedden, 3 polyvalente seminariezalen en 2 kleinere vergaderruimtes met veel daglicht, alles sober en smaakvol ingericht.

Meer informatie over Kasteelhoeve Wange, Wange

Wilt u meer informatie ontvangen over Kasteelhoeve Wange te Wange, of andere locaties? Voeg Kasteelhoeve Wange dan direct toe aan uw favorieten, of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Kasteelhoeve Wange de perfecte locatie.

Voor vergaderen, cursussen, trainingen, workshops, teambuildings, bijeenkomsten of andere groepsactiviteiten... 

Elke zaal is professioneel ingericht (internet, beamer, scherm, ...) en laat het daglicht binnenstromen via hoge ramen. Telkens is er een schitterend zicht op de omliggende weiden en het glooiende landschap. Vloerverwarming en parket zijn in 3 van de 4 zalen aanwezig. De opstelling in de zalen is flexibel en passen we aan op uw vraag.

Er zijn 25 bedden zodat je met een grote groep kan overnachten. Alle gasten hebben toegang tot de gezellige ontmoetingsruimte met houtkachel, de infraroodsauna, de historische binnenkoer, de grote ecologische tuin met natuurlijke zwemvijver en het wandelpad rond het domein.

Alle zalen zijn voorzien van:
- 2 flip charts/whiteboards & stiften
- draadloos internetaansluiting
- projectiewand
- water is permanent beschikbaar in de zaal

Beamer/LCD projector, video camera en muziekinstallatie zijn te huur.
Naam Daglicht U-vorm Carré School Theater Cabaret Receptie Diner Feest
Akkerzaal Ja 25 30 25 50 25 50 25 25
Weidezaal Ja 25 30 25 50 25 50 25 25
Paddockzaal Ja 12 - - 15 - - - -
Zonnezaal Ja 12 - 12 15 - - - -
Combinatie van weide- en akkerzaal Ja 50 60 60 100 50 100 50 50
Kasteelhoeve Wange is zowel met de auto als het openbaar vervoer bereikbaar. De hoeve is gelegen op de grens van Hageland en Haspengouw in de provincie Vlaams-Brabant. Wegbeschrijving vanuit Brussel en Zaventem Luchthaven Neem de E40 Brussel - Luik. Afrit 25: Tienen (Sint-Truiden). Aan de 3 rotondes neem je telkens richting Sint-Truiden. Voorbij de verkeerslichten, 1 km na de derde rotonde, in Hakendover, neem je aan het tankstation TOTAL rechts richting Eliksem. Bij de 1e kruising sla je links af richting Linter. Na 1 km sla je rechts af richting Wange Centrum. Volg de pijltjes ‘Kasteelhoeve’. Na 800 m neem je de eerste straat rechts. Dit is de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug. Wegbeschrijving vanuit Sint-Truiden Neem de N3 richting Tienen. In Orsmaal, na het tankstation TOTAL (aan de 3e verkeerslichten voorbij Sint-Truiden), sla je links af richting Hélécine. Na 3 km, even voorbij de plaatsaanduiding ‘Wange’ volg je de pijl Wange Centrum. Volg de pijltjes ‘Kasteelhoeve’. Na 800 m neem je de eerste straat rechts. Dit is de Eliksemstraat. Kasteelhoeve Wange bevindt zich op het einde van de weg over de brug.

Contactgegevens
Kaart
Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26,
3400, Wange,
Vlaams-Brabant
Telefoon
Contactpersoon: Ellen Depoortere
Toon mij het telefoonnummer
Mogelijkheden
 • catering Eigen catering mogelijk: Ja
 • group 2 tot 70 personen
 • tick Live muziek
 • tick Overnachten
 • tick Multimedia aanwezig
 • tick Wifi aanwezig
 • Parkeren Gratis parking aan de hoeve
Ligging
 • Aan het water
 • Aan de snelweg
 • Landelijk
 • Nabij openbaar vervoer
 • Luchthaven: 50 km