Gelegenheid
Omgeving
Gebouw
Personen
Zalen
Toon alle locaties
x
Algemeen
Vergaderen
Trouwen
Feesten
Zalen
Ligging
Video

Kasteelhoeve van Dourbes is een authentieke hoeve met het gevoel van een eeuwenoud kasteel, met al zijn charme. De prachtige ligging en het grote oppervlakte is voor ieder evenement geschikt. De hoeve heeft een ruime capaciteit voor familiefeesten, huwelijksfeesten en seminaries in de Ardennen. Een aantrekkelijk decor voor een familiereünie of een weekendje met vrienden. Een goed uitgeruste locatie voor een opleidingstage, teambuilding of workshops of een huwelijk. 

 

Een prima locatie met een grote capaciteit voor uw seminarie of bedrijfsbijeenkomst. Het is een origineel alternatief voor een saaie locatie op een prachtige plaats in de natuur. De hoeve is uitgerust voor professionele meetings en seminaries van 8 tot 43 personen en van alle gemakken voorzien. Als u de hoeve afhuurt voor uw zakelijke bijeenkomst, bent u de enige bewoners van het pand en het park! Alle vrijheid voor u en uw collega’s met uiteenlopende mogelijkheden.

  

De authentieke Kasteelhoeve is met zijn ligging en prachtige uitstraling van een eeuwenoud kasteel een uitzonderlijke locatie voor uw huwelijk. De verschillende zalen zijn uitermate geschikt voor verschillende aspecten van uw huwelijksdag en kunnen omgetoverd worden naar elke stijl van wens. De tuin en het terras zijn voor de warmere dagen uitermate geschikt om uw huwelijksfeest en/of diner te laten plaatsvinden. De tuin en/of het terras kan omgetoverd worden tot een waar huwelijksparadijs en zal u verbazen. Het oude uitzichtbalkon van smeedijzer, als overblijfsel van het verleden, is een prachtig en romantische plek om uw huwelijksvoltrekking te houden. Uniek, charmant, romantisch en naar uw wens aan te kleden. Uw  bruiloft op een unieke locatie!

Meer informatie over Kasteelhoeve van Dourbes, Dourbes

Wilt u meer informatie ontvangen over Kasteelhoeve van Dourbes te Dourbes, of andere locaties? Voeg Kasteelhoeve van Dourbes dan direct toe aan uw favorieten, of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Een prima locatie met een grote capaciteit voor uw seminarie of bedrijfsbijeenkomst. Het is een origineel alternatief voor een saaie locatie op een prachtige plaats in de natuur. De hoeve is uitgerust voor professionele meetings en seminaries van 8 tot 43 personen en van alle gemakken voorzien.

Als u de hoeve afhuurt voor uw zakelijke bijeenkomst, bent u de enige bewoners van het pand en het park! Alle vrijheid voor u en uw collega's en uiteenlopende mogelijkheden.

Uw  bruiloft op een unieke locatie!
De authentieke Kasteelhoeve is met zijn ligging en prachtige uitstraling van een eeuwenoud kasteel een uitzonderlijke locatie voor uw huwelijk. De verschillende zalen zijn uitermate geschikt voor verschillende aspecten van uw huwelijksdag en kunnen omgetoverd worden naar elke stijl van wens. De tuin en het terras zijn voor de warmere dagen uitermate geschikt om uw huwelijksfeest en/of diner te laten plaatsvinden. De tuin en/of het terras kan omgetoverd worden tot een waar huwelijksparadijs en zal u verbazen. Het oude uitzichtbalkon van smeedijzer, als overblijfsel van het verleden, is een prachtig en romantische plek om uw huwelijksvoltrekking te houden. Uniek, charmant, romantisch en naar uw wens aan te kleden. 

7 redenen voor een verblijf op de kasteelhoeve

1) Het is de plek bij uitstek voor een onderonsje met vrienden, een familiereünie of een familiefeest (huwelijk, communie, verjaardag, huwelijksverjaardag, thuiskomst na een lang verblijf in het buitenland)

 

2) De streek is prachtig, de natuur nog ongerept...

 

3) De sportieve, culturele en gastronomische mogelijkheden zijn zo groot dat het u aan tijd zal ontbreken om ze allemaal te verkennen...

 

4) Bent u echter op zoek naar stilte, naar een moment van rust of meditatie op een nog ongerepte heuvel vanwaar geen teken van beschaving te bespeuren valt, naar de heerlijke warmte en het zalige geluid van een houtkachel of naar de ongecompliceerde sfeer van een nachtelijk kampvuur, de gelegenheid bij uitstek voor een onvervalst samenzijn met familie of vrienden, dan is Dourbes ook daar de plek voor.

 

5) U verblijft in een karaktervol gebouw uit plaatselijke steen dat 140 jaar oud is

 

6) U bevindt zich in het centrum van een 300 km lang netwerk van bewegwijzerde paden voor wandelaars en mountainbikers en langs een GR (groot routepad) http://www.grsentiers.org/. Viroinval is bijzonder innovatief op dit vlak.

 

7) Dourbes geniet van een microklimaat

10 dagen per jaar minder neerslag dan in de Ardennen… en minder koud in de winter… (gemiddelde over 30 jaar) (op basis van een rapport dat werd opgesteld door het Waals Agentschap voor landschap en leefmilieu, het AWP+E te 1400 Nivelles)

Zaal voor huwelijksfeesten, familiefeesten of seminaries in de Ardennen, geschikt voor grote groepen. Ingerichte zaal in de oude hooizolder met prachtig houten gebinte. Zeer mooie ruimte, bijzonder sfeervol.
*110 vierkante meter waarvan een mooie estrade
*Natuurlijk licht: 4 grote ramen en 5 veluxen
*Op de grond: houten vloer
*100 zitplaatsen (optredens, toespraken, cursussen)
*70 zitplaatsen aan tafel
*Telefoon en kabeldistributie
*Rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin (westen) midden in een prachtige natuur (tientallen hectaren)
*Rechtstreekse toegang tot de landelijke gîte met een capaciteit van 43 personen

Une alternative originale pour l’organisation de vos séminaires au meilleur coût : cet hébergement est équipé pour accueillir réunions professionnelles et séminaires de 8 à 43 personnes pour 2 jours une nuit minimum.
In Dourbes, temidden van de prachtige natuur van het natuurpark Viroin Hermeton.

Contactgegevens
Kaart
Kasteelhoeve van Dourbes
Rue Auxiliaire 4,
5670, Dourbes,
Namen
Telefoon
Contactpersoon: Marie Jottrand
Toon mij het telefoonnummer
Mogelijkheden
 • catering Eigen catering mogelijk: nee
 • group 8 tot 100 personen
 • tick Nachtvergunning
 • tick Live muziek
 • tick Overnachten
 • tick Multimedia aanwezig
 • tick Wifi aanwezig
 • tick Buiten trouwen
 • tick Fotoreportage
 • tick Ja-woord geven
 • Parkeren Er is voldoende parkeergelegenheid